(048) 788-01-81
(094) 886-01-81

«ILPasso» - мережа кафе, яке радує вас відмінною кухнею і гарним сервісом.

Звичайно ж, хіт нашого меню - це дьонер кебаб і турецька піца (лахмаджун). Страви готуються тут у відповідності з традиційними класичними рецептами, бо саме наших кухарів навчали майстри турецької кухні. Використовуючи тільки свіжі і натуральні продукти вищої якості і кращих постачальників.

Наші кухарі незмінно прагнуть до поліпшення смакових якостей страв, роблять їх більш привабливими для вас, дорогі клієнти!

За останні роки подібні страви арабської, азіатської або турецької кухні стали досить поширеними і у нас в Україні.

Дьонер кебаб - це пласти ніжного безкісткового м'яса курки, індички, баранини або яловичини, приправлені спеціями. Їх нанизують на обертовий вертикальний металевий стрижень так, щоб вийшов стовпчик у вигляді великої шишки, і смажать поблизу розпеченого вугілля, повільно повертаючи цей стовпчик. Таким чином м'ясо обсмажується на грилі до рум'яної скоринки. Кухар зрізає підсмажені краю, і отримані тонкі смужки соковитого смаженого м'яса є головним компонентом цієї страви - дьонер кебаб.

137367732137367486


Нарізане м'ясо разом зі спеціально підготовленими листям салату, овочами, свіжими помідорами і соусом розміщується на спеціальному турецькому коржі з пшеничного хліба, потім акуратно загортається і подається покупцеві - дьонер кебаб готовий!

Іноді дьонер кебаб може бути поданий на тарілці, на яку поміщають коржик хліба, викладають гіркою тонко нарізане м'ясо і салат. Таке блюдо заправляється густим йогуртовим соусом і ланч готовий.

137367643

Батьківщиною дьонер кебаба вважається місто Бурса, який знаходиться неподалік від Стамбула. Найпопулярнішим є дьонер кебаб, приготований з індички - у великих містах Європи його готують практично на кожному кроці.

Сьогодні справжній турецький дьонер кебаб готують не тільки в Туреччині - з кожним роком він все більше поширюється по всій Європі. У Німеччині, наприклад, його якийсь час тому почали готувати в районах компактного проживання турецьких емігрантів, і сьогодні він завоював таку популярність в цій країні, що німці вже вважають його практично своєю національною німецькою їжею.

Дьонер це їжа активних людей, які цінують свій час і дбають про здоров'я. В активному ритмі життя завжди не вистачає часу поїсти, а що з'явилися на вулицях міста кафе ILPASSO вирішили цю проблему. У них можна було швидко і смачно перекусити ситним дьонером, що дає силу і здорову енергію для подальших досягнень.

Також «ILPasso» відрізняється ввічливим персоналом, який обов'язково подбає про те, щоб кожен гість був задоволений. У літній час поруч із закритим кафе є ще й літній майданчик, на якому можна чудово відпочити і насолодитися чудовим видом на Спасо-Преображенський кафедральний собор

Сподіваємося, що в нашому меню Ви знайдете щось до душі і охоче вернетесь до нас, щоб спробувати чергові ласощі